Crypto Space Reagerer når Bitcoin-pris treffer Ny ATH

Som ingen overraskelse nyter kryptorommet den utrolige løpeturen som Bitcoin for tiden er på.

Starter det nye året med en bemerkelsesverdig bragd, har prisen på verdens fremste digitale valuta, Bitcoin, nylig samlet seg over $ 34 000 for første gang noensinne. Den siste prisstigningen satte kryptorommet i vanvidd med eksperter, handelsmenn og investorer som spekulerte i neste fase for toppkryptoen.

Bitcoin-prisen traff så høyt som $ 34,684,90 på søndag, og steg utrolig fra den forrige terskelen. I begynnelsen av september 2020 handlet den digitale eiendelen til rundt $ 10 000, men mynten har nylig sett flere nye heltidshøyder.

Flere eksperter og kryptoentusiaster har tilskrevet den imponerende veksten av Bitcoin og flere andre digitale valutaer til den økende adopsjonen av globale finansinstitusjoner. Noen av de bemerkelsesverdige institusjonelle investorene som har flyttet inn i kryptorommet inkluderer Massachusetts Mutual Life Insurance Co., som investerte 100 millioner dollar i krypto, og MicroStrategy, som nylig la til 400 millioner dollar i Bitcoin til porteføljen. PayPal avslørte også nylig at brukerne nå kan kjøpe, holde og selge digital valuta direkte fra sine PayPal-kontoer.

Noen har uttrykt synspunktet om at nye forskrifter som er på plass, bidrar til å presse den vanlige adopsjonen av kryptovalutaer. Den nåværende prisstigningen i kryptomarkedet har definitivt fanget interessen til institusjonelle investorer. For øyeblikket er markedsverdi for Bitcoin på over 631 milliarder dollar.

Crypto Space’s Reaction to Bitcoin’s Growth

Generelt er hele kryptorommet begeistret for den imponerende veksten av toppkryptoen. Ifølge en rapport har den amerikanske multinasjonale investeringsbanken JP Morgan bemerket at den øverste kryptoen vil fortsette å vokse og til slutt slå $ 146.000.

I følge JPMorgan har Bitcoin potensial til å nå $ 146 000 på lang sikt. Dette skyldes at BTC konkurrerer med gull som aktivaklasse.

Anthony Pompliano, i sin reaksjon, twitret om hvordan institusjonelle investorer krypterer for å komme inn i BTC. Han avslørte videre at på grunn av den økende etterspørselen etter den øverste kryptoen, vil valutaen fortsette å vokse.

“Det er bare ikke nok Bitcoin tilgjengelig for alle institusjonene som ønsker å eie noen nå. Prisen må fortsette å bevege seg oppover for å imøtekomme alle, ”sa han.

På samme måte beskrev tidligere Donald Trump kommunikasjonsdirektør Anthony Scaramucci via sin offisielle Twitter-konto toppkryptoen som en bedre versjon av gull.

“Bitcoin er en bedre versjon av gull, en alternativ verdilager i en tid med historisk vekst av pengemengden og forringet valuta. Den institusjonelle hovedstaden kommer, ”twitret han.

Blockstreams CSO og Pixelmatics administrerende direktør, Samson Mow, uttrykte også sin begeistring for den digitale aktivaveksten via sin Twitter-konto. Han spådde videre at den øverste kryptoen var på vei mot sin neste terskel på $ 100.000.

„I 2021 skal vi se #Bitcoin få utrolige gevinster når flere og flere institusjonelle aktører hopper inn. Imidlertid vil vi også se en tidevannsbølge av shitcoinery vaske over detaljmarkedet når svindlere prøver å ri på Bitcoins aura for å berike seg selv, ”bemerket han.

Brødrene Winklevoss twitret også henholdsvis sin begeistring for den voksende digitale valutaen.

Bitcoin nå 9. største eiendel etter markedsverdi

I en lignende utvikling er Bitcoin nå den niende største eiendelen etter markedsverdi, ifølge Assetdash. Ganske bemerkelsesverdig bragd for noe som bare er 12 år gammelt.

Bitcoin har nå overgått multinasjonale selskaper som Visa (475 milliarder dollar), JP Morgan Chase & Co (380 milliarder dollar), MasterCard (343 milliarder dollar), PayPal (274 milliarder dollar), Disney (323 milliarder dollar) og Netflix (230 milliarder dollar).

Bitcoin-pris

På tidspunktet for publiseringen var Bitcoin-prisen på $ 33,968.09, med en markedsverdi på $ 631,528,988,673 og et døgnåpent handelsvolum på $ 67,464,573,993.