Bitcoin: Institutionelle investorer skal investere massivt i BTC

Raoul Pal siger, at institutionelle investorer er ved at blive investeret massivt i Bitcoin.

Han tilføjede, at disse institutioner havde drevet efterspørgslen efter mønten ud over forsyningsniveauet

I et nylig interview med Bostjan Usenik har Raoul Pal, en big-time Bitcoin-investor og medstifter af Real Vision, sagt, at flere institutionelle investorer nu er klar til at købe det førende kryptoaktiv.

Pal bemærkede, at enhver institution, han har talt med, havde vist et niveau af beredskab til at købe Bitcoin. Han tilføjede, at godkendelsen af ​​en BTC ETF også ville gå langt med at ændre, hvordan branchen fungerer.

Ifølge Pal er Bitcoin Era et aktiv, der aldrig har været set før i finanssektorens historie. Og i de sidste fem til ti år har mønten vist sig at være blandt de mest effektive aktiver.

Real Vision-medstifteren sagde yderligere, at „institutionerne endnu ikke er kommet fuldt ud i kryptoverdenen.“ Han mener, at når de til sidst gør det, bliver det massivt for det hurtige aktiv.

Institutionelle investorer i Bitcoin driver efterspørgsel ud over udbudsniveauet

Raoul Pal fortalte også Bostjan, at efterspørgslen efter Bitcoin fra institutioner som PayPal, CashApp, Grayscale og andre ikke i øjeblikket bliver dækket af aktivets nuværende forsyningsniveau.

Den tidligere fondsforvalter hos Goldman Sachs siger, at disse institutioner kaster deres mønter, fordi de også forventer, at aktivets pris fortsætter med at stige. Dette har næsten ikke ført nogen forsyning af mønten; i stedet for fortsætter kravene til det.

PayPal tillod for nylig sine brugere i USA at være i stand til at købe Bitcoin gennem deres platform. Gråskala har derimod en af ​​de største tillid til BTC’er. Virksomheden ejer i øjeblikket over 10 milliarder dollars af det digitale aktiv.

Institutioner som MicroStrategy, Mass Mutual Insurance selskab, og andre også holde tusindvis af den krypto aktiv.