Analytiker prognoser Bitcoins rækkeviddehandel inden $ 50.000 dollar-rallyet

I løbet af de sidste par dage er BTC fanget i den enorme volatilitet, der har ført hele kryptomarkedet på en vild tur.

Mønten stod over for øget salgspres tirsdag, hvilket resulterede i et accelereret fald, der kørte priser så lave som $ 30.312.

Tyrerne formåede at standse yderligere fald i den øvre- $ 20K-region og markerede $ 30K som et lokalt lavpunkt for benchmark-kryptokurrency.

Mange handlende er nu overbeviste om, at Bitcoin Bank sker efter flushen mandag til $ 30.000. Finansieringsrater på førende crypto futures-platforme er også nulstillet med yderligere 1 mia. £ i positioner likvideret de sidste 24 timer.

Købere er i øjeblikket i færd med at vende det seneste fald, da de skubber BTC mod $ 35K. I skrivende stund er BTCUSD en stigning på over 2% til sin pris på $ 34.778.

For at bitcoin skal fortsætte sin opadgående tendens og handle i en positiv zone, skal tyre nu rydde forhindringen på $ 34.800 og derefter bryde den store modstand på $ 35.000.

BTC-prisen kunne snart stige til $ 50K

Hvor verdens førende digitale aktivtendenser på kort sigt nu helt afhænger af, om den nylige nedgang til $ 30K er en lokal lav. Analytiker CryptoNekoZ understøtter teorien om, at BTC har fundet en lokal bund for nu og har etableret en stærk supportbase i den lavere $ 30K-region.

Ifølge en anden analytiker forbliver BTC rækkevidde i kort tid, inden den raketter mod $ 50K.

“Min BTC-kortsigtede visning efter lang overvejelse og noget flip-flopping er rækkevidde i 30K-40K, indtil kurven og volserne kommer yderligere af. Derefter 50K, ”twitrede analytikeren.

ETH Bulls Reclaim Key Support

Siden toppen på $ 1.350 i sidste uge har ETHUSD-parret gennemgået en skarp korrektion, der tog det så lavt som $ 950 mandag før det kom igen.

Analytiker Michael Van De Poppe delte sit syn på ETH-prisen i en nylig tweet, der forklarede, at altcoin imponerede investorer ved at klare at forblive over supportniveauet på $ 900 i løbet af sin seneste retracement.

ETH-tyre har nu genvundet supportniveauet på $ 1.050 og endda skubbet prisen til højder på $ 1.130 i gårsdagens sessioner. På pressetiden er den næststørste kryptokurrency nede på lidt over 1% for at handle til $ 1.078.